24/7/365 ми на варті правопорядку вже 9 років! 

 
Наразі на найгарячіших напрямках фронту ми боронимо рідну землю від окупантів: “насипаємо” артою, “закидуємо” ВОГами і коригуємо вогонь наших Сил оборони проти ворога.
 
У прифронтових районах: евакуюємо місцевих мешканців, розвозимо гуманітарну допомогу та надаємо домедичну допомогу тим, хто потребує.
 
У містах та на дорогах: підтримуємо правопорядок на землі, у воді й повітрі — на авто, мотоциклах, велосипедах, конях, човнах. Обслуговуємо найрізноманітніші виклики, притягуємо до адміністративної відповідальності правопорушників та ловимо зловмисників, причетних до кримінальних злочинів.
 
Також допомагаємо вам знайтися із рідними, стаємо очевидцями народження маленьких українців. У нашу честь ви називаєте своїх дітей та берете нас хрещеними батьками. Й, надихнувшись нами, ви також ідете служити пліч-о-пліч у наші ряди. Це неймовірно!
 
А ще ми поряд, коли ви хочете робити непоправне й даємо шанс переосмислити життя…
 
Потужна патрульна команда, яка щодня, щоночі і щогодини стоїть на варті правопорядку та захисті територіальної цілісності держави!
 
Друзі, ми щиро дякуємо вам за довіру та теплі слова підтримки!
 
Ми вдячні за те, що розказуєте друзям та рідним про нашу роботу, вдячні за ваші слова, повідомлення та коментарі. Навіть ваша критика робить нас кращими, бо ж служимо ми для вас!
 
Ваша патрульна поліція України.