Сьогодні, у Всесвітній день захисту тварин, познайомимо вас з історіями, які стали символом людяності та співчуття до братів наших менших

 
Херсон
 
Два роки тому, невдовзі після деокупації Херсона, під час патрулювання поліцейські помітили на узбіччі самотнього пухнастика. Він був знесилений, наляканий і сильно змерз. Не вагаючись, інспектори зробили все можливе, щоб допомогти. Ми забрали тварину в тепле авто, віддали їй свій обід і привезли до управління, аби забезпечити безпеку. Майже два роки Грета проживає на території управління патрульної поліції в Херсонській області. Цей важливий вчинок показав, наскільки велике значення має увага до тих, хто не може подбати про себе сам.
 
Краматорськ
 
Познайомимо вас із котиком Тімом та його власницею, патрульною Єлизаветою Соколовою. “Тім був одним із тих кошенят, які рідко знаходять родини та змушені виживати на вулиці. В одному з оголошень ми побачили повідомлення про термінову передачу кошенят, інакше вони могли опинитися на вулиці. Рішення прийшло миттєво, і вже за декілька годин маленький пухнастик спав на теплому, м’якому пледі у нас вдома. Ми розпочали новий розділ нашого життя разом і дали йому ім’я — Тім. Він став справжнім другом і частиною нашої сім’ї, адже показав, як важливо не залишатися байдужим, коли хтось потребує допомоги”, — розповідає патрульна з Краматорська.
 
Ці історії — одні з тисяч, що доводять: можна взяти тваринку з вулиці, дати їй родину та зробити своє життя трішечки кращим. Вони теж заслуговують на нашу любов і турботу.