Розкажемо, як минув тиждень у офіцерів служби освітньої безпеки

 
Закарпаття
 
У п’ятницю в одній із ужгородських шкіл, під час патрулювання прилеглої території, інспекторка служби освітньої безпеки Любов Ткаченко побачила школярку, яка лежала на землі та скаржилася на сильний біль у животі. Патрульна підбігла до дитини, перевірила її стан й одразу викликала карету швидкої допомоги. До приїзду медиків Любов контролювала стан дитини. Про подію поліцейська сповістила класного керівника та батьків. Дівчинку шпиталізували з підозрою на запалення апендикса.
 
Львів
 
В одній із шкіл після закінчення уроків патрульна Оксана Горгут під час обстеження території помітила осіб з ознаками алкогольного сп’яніння. Один із чоловіків виявився у розшуку за вчинення крадіжки. На місце події поліцейська викликала підмогу, чоловіка доставили до відділу поліції.
Протягом вересня по всій країні інспектори СОБ знайомилися з дітьми, батьками та вчителями. Ми не лише забезпечуємо правопорядок в навчальних закладах та допомагаємо вирішити конфліктні ситуації у шкільному житті, але й займаємося просвітницькою роботою.
 
Друзі, ми постійно працюємо та вдосконалюємося заради дітей, бо їхня безпека — наш пріоритет.