Запорізькі патрульні затримали ймовірних крадіїв

Сьогодні вночі, близько 2-ї години, до поліції надійшло повідомлення, що двоє чоловіків пошкодили двері й проникли в магазин на вулиці Василя Сергієнка.

Патрульні, які оперативно прибули на місце події, помітили за крамницею чоловіка, що, побачивши поліцейських, почав тікати. На вимоги інспекторів зупинитися громадянин не реагував. Наздогнавши втікача, патрульні затримали його та надягли кайданки. Цієї миті інспектори виявили іншого ймовірного зловмисника неподалік центрального входу в магазин. Його також оперативно затримали.

Під час поверхневої перевірки, згідно зі статтею 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, в обох чоловіків поліцейські виявили, імовірно, пістолети.
Обстеживши територію поблизу магазину, патрульні виявили 2 ломи, предмет, схожий на вогнепальну зброю та два пакети з, ймовірно, викраденими речами.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин та надання правової кваліфікації діям затриманих.
Наразі відомо, що слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) ККУ.