Бориспільські патрульні розшукали дідуся, який загубився і травмувався

Сьогодні зранку, близько 5-ї години, патрульні отримали повідомлення від схвильованої громадянки. Жінка повідомила, що її 94-річний батько вийшов з оселі подихати свіжим повітрям і зник.

Охоронці порядку, які прибули на виклик, заспокоїли жінку й розпитали, у що був одягнений чоловік та попросили його фото. Отримавши детальний опис, інспектори одразу ж передали орієнтування всім екіпажам.

Невдовзі інспектори Дмитро Горпинюк і Микола Скубенко на вулиці Київський шлях побачили громадянина, що лежав на прибудинкових сходах багатоповерхівки.

Патрульні одразу кинулися до чоловіка і зрозуміли, що це саме той дідусь, якого розшукують. Він мав розгублений вигляд і повідомив інспекторам, що упав і не може підвестися.

Патрульні викликали швидку та повідомили родичів потерпілого, а також постійно підтримували розмову з чоловіком до приїзду медиків. Потому допомогли лікарям перенести і покласти його на ноші. Чоловіка ушпиталили.

Друзі, будьте уважними до своїх рідних, особливо до людей літнього віку та дітей. Якщо хтось із ваших рідних загубився, не зволікайте, зазвичай самостійні пошуки не дають результатів, одразу телефонуйте на 102.