25 нових менторів готові передавати свої знання та досвід

 
Сьогодні завершився курс для патрульних із Миколаєва, Борисполя та батальона села Чайки з підготовки тренерів програми “Наставник”.
 
Наставництво — це про швидке введення в роботу патрульних, які щойно завершили навчання і прийшли на службу. Воно передбачає, що в кожного новоспеченого поліцейського буде наставник із-поміж уже досвідчених колег, який коригуватиме дії новачка та допомагатиме під час адаптації.
 
Наразі програма працює в усіх територіальних (відокремлених) підрозділах ДПП. Понад тисяча патрульних, які пройшли стажування з досвідченим наставником, уже допущені до самостійного несення служби.
 
Із закінченням навчання майбутніх наставників привітав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький і наголосив на важливості ролі наставника та того досвіду, яким ментори ділитимуться з підопічними, які ставатимуть справжніми професіоналами та прикладом для наслідування.
 
Після завершення курсу учасники тренінгу отримали сертифікати з програми “Наставник”.
 
Дякуємо за постійну підтримку та співпрацю нашим партнерам U.S. Embassy Kyiv Ukraine, U.S. Department of State: Bureau of Intl Narcotics & Law Enforcement (INL) та ICITAP в Україні.
 
Вітаємо колег!