У Дніпрі патрульні розшукали ймовірного крадія самокату

“Хтось украв мій самокат! Допоможіть, будь ласка! Дуже не хочу засмучувати батьків”, — з такими словами на спецлінію 102 звернулась вчора 12-річна дівчинка.

Патрульні одразу прибули до заявниці. Та вже їх очікувала разом із мамою.

За словами дитини, вона гуляла з друзями на вулиці Менахем-Мендл-Шнеєрсона, та залишила біля гаражів свій самокат, а за кілька хвилин повернувшись, не виявила його на місці та не знайшла поруч.

Дитина засмутилася та не розгубилась, одразу зателефонувавши на лінію 102. Патрульні передали усім екіпажам прикмети дитячого транспортного засобу. Один з екіпажів одразу повідомив, що за пів години до виклику дівчинки спілкувався з громадянином, що мав схожий самокат. Патрульні одразу попрямували до місця мешкання чоловіка для перевірки.

Там вони виявили його та самокат, схожий за прикметами на самокат заявниці. Чоловік зізнався, що взяв його. На місце прибула мати дівчинки й впізнала транспортний засіб своєї дитини. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до відділку поліції для з’ясування усіх обставин.

Дякуємо патрульним за допомогу та маленькій заявниці за довіру.