Велосипед — слово, яке навіює спогади

 
Хтось в дитинстві встиг проїхатися під рамою славетної “України”, бо дотягнутися до сидіння ще не виходило, а в когось лишився рубець чи травматичні спогади від поїздок на двоколісному.
 
Але ми — за безпечну поїздку.
 
Зменшення аварійності — один із основних напрямів нашої діяльності, і ми працюємо, щоб таких травматичних спогадів у вас було якнайменше.
 
Одним із ключових інструментів зменшення аварійності є помітність на дорозі: на автівці передбачено габаритні вогні, на велосипеді — катафоти, але від статусу велосипедиста до пішохода — всього один крок із двоколісного. Тож хочемо нагадати про необхідність використання світловідбивних елементів на одязі:
 
Світловідбивний жилет — річ, якою користуються екстрені служби в темну пору доби, якщо потрібно бути помітним на дорозі. Варіацій жилетів безліч — оберіть найзручніший та додайте до свого безпекового арсеналу.
 
Світловідбивна стрічка — універсальна річ, яку можна розмістити на одязі або аксесуарах. Вона неодмінно зробить вас помітнішими.
 
Різноманітні світловідбивні аксесуари, зокрема брелоки, наліпки, нашивки — вибір величезний. Підбирайте до смаку й будьте помітнішими!
 
Безпечних вам поїздок!