70-й випуск Академії патрульної поліції відвідали гості з Державного департаменту США. 73 поліцейських поповнили лави патрульної поліції 

 
Черговий випуск Академії патрульної поліції. Друзі та рідні прийшли розділити хвилюючу мить для кожного поліцейського — складання Присяги та отримання поліцейського жетона. Навчання закінчилося, й вже зовсім скоро кожен із них розпочне своє патрулювання.
 
На урочистостях були присутні Голова Національної поліції Іван Вигівський та його заступники, а також начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков та його перший заступник. Також захід відвідали іноземні партнери: помічник Державного секретаря США Тодд Робінсон та його заступник Брендон Йодер. Вони вручили поліцейським їхні заслужені жетони та побажали гідно нести високе звання поліцейського.
 
Дякуємо нашим партнерам з U.S. Department of State: Bureau of Intl Narcotics & Law Enforcement (INL), за постійної підтримки яких із початку повномасштабного вторгнення поліцейські отримували необхідне спеціальне обладнання та різноманітне спорядження, яке було представлене на цьому заході.
 
Підрозділи патрульної поліції продемонстрували зразки броньованої техніки, що працюють як на лінії фронту, так й в прифронтових населених пунктах: виконують бойові завдання, евакуюють цивільних, поранених воїнів із найгарячіших точок. Також патрульні продемонстрували розвідувальні безпілотні системи, що широко застосовуються підрозділами бригади “Хижак” патрульної поліції.
 
Поліцейські-вибухотехніки продемонстрували обладнання для знешкодження вибухонебезпечних предметів. Криміналісти показали комплекс ANDE виробництва США для швидкого аналізу ДНК, 3D-сканери, малі дрони та інше обладнання для документування місць воєнних злочинів на деокупованих територіях. Поліцейські спецпідрозділу тактичної підтримки тактико-оперативного реагування патрульної поліції (TacTeam) та спецпідрозділу КОРД продемонстрували озброєння та амуніцію, яку використовують для захисту територіальної цілісності України та під час участі в бойових діях.
 
Новоспеченим колегам хочемо побажати успіхів на службі та завжди повертатися додому живими й неушкодженими.
 
Служити та захищати!