Волинські патрульні взяли участь у складних пригодницьких перегонах

Gorgany Race — одна з найскладніших пригодницьких гонок в Україні, що відбувається щороку у Горганах — регіоні Українських Карпат зі складним важкопрохідним рельєфом і буйною рослинністю.
Цьогоріч місцем старту та фінішу перегонів було наметове містечко, розташоване на території Долинського району Івано-Франківської області.

Учасники змагались у дистанції “півспринт”, де потрібно було за 12 годин подолати близько 40 кілометрів і знайти якомога більше контрольних пунктів та повернутися на фініш до закінчення контрольного часу. На цій дистанції участь взяли близько 80 команд, кожна з яких складалася з 2-4 людей.

Приємно, що долучились до змагань і дві команди від УПП у Волинській області. В першій були поліцейські відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Дмитро Штурма, Антон Мандзик, Василь Білоус з колегами, в другій – ковельська патрульна Ірина Зінчук з товаришкою.

Дівчата зайняли 2 місце серед жіночих команд, подолавши 43 км за 10 год 27 хв. Хлопці ж пройшли дистанцію за 11 годин.

“Переміщуватись було дійсно складно, адже йшли переважно по диких зарослях, крізь густі ліси, через струмки та річки, з постійним перепадом висот. Але ці всі перешкоди — це нічого, порівняно з тим, які емоції та враження отримуєш під час подолання дистанції, насолоджуючись краєвидами та місцевістю наших величних Карпат”, — поділилась Ірина.

Пишаємось нашими патрульними та зичимо їм нових вершин!