Сьогодні вперше в Білоцерківському районі вночі засвітяться сині проблискові маячки патрульної поліції

 
У першу нічну зміну заступає батальйон № 2 полку патрульної поліції у Білоцерківському районі. Ми патрулюватимемо в найвіддаленіших від міста громадах.
 
“Ви — одні з кращих, максимально вмотивовані й навчені. На вас покладена велика відповідальність: ефективно, швидко та оперативно реагувати на всі виклики та звернення, забезпечивши максимальну присутність поліції в громадах, — зазначив Голова Національної поліції Іван Вигівський. — Це перспективний проєкт із подальшого впровадження і розвитку патрульної поліції на території всієї України”.
 
“Ми розуміємо, що реформи впроваджуються поступово й потребують багато зусиль. Але я впевнений, що кожен із вас буде працювати на тому ж рівні, який був визначений від самого початку створення патрульної поліції”, — зауважив керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Джошуа Тембладор.
 
Дякуємо за постійну підтримку нашим партнерам U.S. Department of State: Bureau of Intl Narcotics & Law Enforcement (INL), які роблять нашу службу кращою та допомагають у розвитку багатьох проєктів.
 
Ми хочемо зробити кожен куточок району безпечнішим та докладемо для цього максимум зусиль.
 
Вітаємо колег та бажаємо, щоб усе вдавалося на новому місці, заради спокою і миру на рідній землі!
 
Тримаймо стрій!
 
Усе буде Україна.