Постійне навчання та обмін знаннями — це запорука успіху

 
За останні два тижні 48 патрульних із Волинської, Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Чернівецької, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської, Київської областей, міст Києва та Кременчука пройшли черговий семінар-тренінг “Поліцейське реагування на факти вчинення домашнього насильства та сексуального насильства під час війни”.
 
Загалом, за 6 тренінгів, 140 поліцейських з усіх куточків нашої країни пройшли навчання та вдосконалили свої знання та практичні навички з проблематики домашнього насильства та сексуального насильства під час війни, які надалі можуть використовувати як у своїй професійній діяльності, так і поділитися ними зі своїми колегами.
 
“Ви почерпнули для себе нові правила, підходи, поняття для застосування в роботі по запобіганню домашньому насильству, за цей час ви знайшли однодумців, аби обмінюватися досвідом та думками. Повномасштабне вторгнення рф на нашу державу внесло корективи в нашу роботу. І зараз домашнє насильство вже набуває нових граней і реагування на нього потрібно адаптувати до сучасних реалій”, — підсумував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.
 
Щиро дякуємо нашим партнерам за багаторічну співпрацю Police Stabilization Project – PSP, а також команді тренерів, тактикам та всім, хто долучився до організації тренінгів.
 
Не терпіть домашнє насильство, звертайтеся по допомогу!
 
Дозвольте собі жити без насильства.