У Луцьку та Ужгороді допомогли містянам дістатися домівки

— Ужгород

Сьогодні, близько опівдня, на службовий планшет патрульних надійшло звернення інформаційного характеру.

Прибувши на площу Корятовича, в Ужгороді, поліцейських зустріла заявниця, яка повідомила, що неподалік її робочого місця блукає розгублена літня жінка без зимового одягу.

Поспілкувавшись із громадянкою, охоронці порядку встановили місце проживання жінки та миттєво доправиди її додому.

Після чого, жінку передали рідним.

Родичі громадянки висловлюють щиру подяку патрульним Аманді Охотській та Ігнату Михайлишину.

— Луцьк

Подія сталася учора, напередодні комендантської години. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що опинилася у безвихідній ситуації. За словами заявниці, на вулиці — дуже холодно, а вона з маленьким сином ніяк не може дістатися до своєї домівки, що в іншому кінці міста.  

Інспектори вирушили за вказаною адресою, до міського РАЦСу. Громадянка розповіла їм, що в цьому районі Луцька була по стравах, додому її з дитиною мали відвезти знайомі, однак не дотрималися обіцянки. Громадський транспорт в ту пору вже не ходив, а на таксі у жінки не було з собою грошей. 

Матір вирішила долати відстань пішки, але зрозуміла, що зробити це з малюком через морозну погоду буде важко та ризиковано для здоров’я. Тож, вона вирішила звернутися по допомогу до охоронців порядку. Жінку і її сина патрульні, звісно ж, не залишили в біді та доставили додому.