Патрульні допомагають повернутися додому містянам, які загубилися

  • Рівне. Днями патрульні отримали повідомлення, що на зупинці громадського транспорту лежить чоловік. На місці поліцейські виявили 74-річного громадянина. Він пояснив, що запізнився на автобус, дуже змерз і не може самостійно йти. Інспектори вирішили допомогти та завезли його додому.
  • Дубно. Схожий випадок трапився днями увечері. До поліцейських звернулася дубенчанка, бо не могла самостійно дістатися на залізничний вокзал. Також вона сказала патрульним, що дуже змерзла. Інспектори пригостили 75-літню жінку чаєм із випічкою та завезли на вокзал, за що вона щиро подякувала.
  • Київ. Напередодні на спецлінію 112 надійшло повідомлення про підозрілу особу у Деснянському районі. Поліцейські негайно прибули на місце, де зустріли заявницю. Жінка розповіла про невідомого чоловіка, який вже декілька днів перебуває у під’їзді її будинку. Інспектори поспілкувалися з громадянином, останній не зміг пояснити, як потрапив до під’їзду та не міг згадати, де проживає. Охоронці порядку заспокоїли громадянина та пообіцяли розшукати його домівку. Патрульним вдалося встановити особисті дані чоловіка та адресу проживання. Окрім того, поліцейські з’ясували, що старенького вже декілька днів розшукують рідні. Тож охоронці порядку зв’язалися з рідними громадянина та доставили його додому.

Друзі, синоптики обіцяють погіршення погодних умов, тому будьте уважні та небайдужі до людей, яким потрібна допомога. Пригостіть теплим напоєм того, хто змерз та пам’ятайте, що ми завжди поруч.