Патрульні продовжують надавати допомогу людям старшого віку, які загубилися

  • Одеса
    Патрульним надійшло повідомлення про виявлення людини, котра, імовірно, загубилася. Подія сталась учора вдень на вулиці Каманіна.

Громадянин, який повідомив поліцію, помітив розгублену жінку. Чоловік з’ясував, що воно не пам’ятає, де проживає.

Прибувши на місце виклику, патрульні виявили розгублену громадянку. Жінка розповіла інспекторам, що пішла до магазину й не змогла знайти шлях додому.

Поліцейським вдалося дізнатися контактні дані дочки, яка повідомила адресу проживання її матері. Громадянку доставили додому.

  • Закарпаття
    Подія трапилася сьогодні, близько 9-ї години, на вулиці Легоцького, в Ужгороді. На службовий планшет патрульних надійшло звернення інформаційного характеру.

Миттєво прибувши на місце події, патрульні зустріли заявницю, яка розповіла, що до неї в аптеку зайшла стурбована та розгублена літня жінка та попросила про допомогу. 85-річна громадянка розповіла фармацевтці, що не може згадати свою адресу та не орієнтується в просторі.

Патрульні Павло Митровський та Роман Митровка з допомогою наявних баз даних оперативно з’ясували місце проживання жінки та доставили її до помешкання. Вдома її чекав схвильований онук.

Висловлюємо щиру подяку патрульним за оперативні та злагоджені дії.
Друзі, піклуйтеся про своїх рідних.