Добру людина в людини вчиться: патрульні продовжують надавати допомогу тим, хто її потребує

  • Закарпаття
Минулими вихідними, на службовий планшет ужгородських патрульних надійшло інформаційне звернення від небайдужого громадянина, який повідомив, що біля нього перебуває жінка в безпорадному стані.
 
Прибувши на місце події, на площу Театральну, в Ужгороді, поліцейські Василь Каменчук та Тетяна Синчук виявили зазначену пані, яка не могла чітко надати інформацію про себе через погане самопочуття.
 
Поліцейські миттєво викликали медиків. Після чого, допомогли жінку транспортувати до карети швидкої допомоги, а лікарі, у свою чергу, ушпиталили її.
 
  • Хмельницький
Днями, патрулюючи вулицю Західно-Окружну, поліцейські Ігор Грушецький та Юрій Шостак помітили транспортний засіб Peugeot, що різко зупинився. Охоронці порядку одразу запідозрили, що кермувальнику, ймовірно, раптово стало зле, тому миттєво підбігли до автомобіля.
 
Поліцейські побачили, що в чоловіка стався напад епілепсії, тому, не гаючи часу, одразу викликали медиків. Інспектори спільно із пасажиром розклали переднє сидіння автомобіля, забезпечили водієві стабільне бокове положення, а також контролювали його стан до приїзду лікарів. Медики ушпиталили чоловіка.
 
Дякуємо патрульним за вчасно надану допомогу.
Друзі, небайдужість рятує життя. Завжди приходьте на допомогу тим, хто її потребує.