Патрульні Дніпра взяли участь у затриманні громадян, які, ймовірно, кинули гранату у чоловіка

Учора вдень, патрулюючи Новокодацький район, охоронці порядку отримали інформацію, що на проспекті Свободи невідомі особи на автомобілі Lexus кинули в напрямку чоловіка гранату та поїхали з місця. Внаслідок вибуху потерпілий отримав осколкові поранення. Його ушпиталили до лікарні.

Екіпажі оперативно стали на пошуки транспортного засобу та незабаром його виявили інспектори відділу безпеки дорожнього руху. Поліцейські через гучномовець надали вимогу керманичу зупинити авто, але той продовжував рух.

Тікаючи від патрульних, чоловіки викинули з автомобіля предмет, схожий на гранату. А потім, через декілька кварталів, предмет, схожий на пістолет. За кілька хвилин, на перехресті вулиці Академіка Белелюбського та вулиці Павлова, автомобіль вдалось наздогнати та заблокувати.

Двоє громадян, які перебували в транспортному засобі, відмовились виходити зі салону. На місце викликали співробітників спецпідрозділу КОРД, які затримали ймовірних злочинців. Поліцейські затримали чоловіків у порядку ст. 208 КПК.

Працює слідство.