Ми зі спортом на ти! А ви?

Спорт — невіддільна частина життя наших патрульних, чи то біг, чи то футбол, чи функціональне багатоборство, перетягування каната, навіть підтягування та багато інших дисциплін, в яких патрульні завжди показують рівень спортивної підготовки, характер, жагу до перемоги й бажання підтримати незламні Сили оборони.
 
Тож до Дня фізичної культури та спорту, який відзначався цієї суботи, патрульні досить активно провели вихідні.
 
Благодійні марафони відбулися цими вихідними у Тернополі, Одесі, Харкові, Рівному, Сумах та Львові.
 
  • Тернопільський інспектор Андрій Мартинюк взяв участь у благодійному марафоні разом з маленькою донечкою та посів перше місце.
  • Одеські патрульні Надія Янковська та Юлія Бородаєнко посіли перше та друге місце, подолавши дистанцію у 21,1 км. Їхній колега Михайло Бойко став третім на дистанції 5 км. Харківські інспектори, не лише контролювали безпеку дорожнього руху, а й брали активну участь під час проведення забігу “Біжи та перемагай!”. Патріотичний забіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України” відбувся учора в Острозі Рівненської області. До забігу на 6 кілометрів долучилася й патрульна Вероніка Демчук, яка посіла третє місце серед жінок.
  • Сумський патрульний разом із родиною взяв участь у забігові Sumy Color Run 2023. Цього разу він долав дистанцію в 5 кілометрів і виборов перше місце, а донечка чемпіона подолала дистанцію в 100 метрів.
  • У Львові патрульні взяли участь у півмарафоні й також подбали про безпеку його учасників. Серед сотень учасників благодійного забігу максимальну дистанцію у 21 кілометр долали також поліцейські з роти тактико-оперативного реагування та відділення тактичної підтримки.

Справжні футбольні пристрасті вирували на спортивних майданчиках у Кременчуці та Хмельницькому.

  • У Кременчуці патрульні організували товариський матч для учнів одного з навчальних закладів, а в Хмельницькому — команда патрульних зайняла друге місце з мініфутболу.

Патрульні Закарпаття цими вихідними взяли участь у престижних спортивних змаганнях Strong Race (забіг з перешкодами), спортивному проєкті на підтримку ветеранів “Сильні України” та Динаміаді. У всіх змаганнях посіли призові місця.

Бориспільські ТОРівці посіли друге місце у змаганнях з підтягування на перекладині

  • У завзятій боротьбі патрульні посіли друге місце у сумарній кількості підтягувань, та перше місце посів інспектор взводу тактико-оперативного реагування Микола Федотов за найбільшу кількість підтягувань серед всіх учасників.

За Кубок обласної організації з перетягування каната змагалась команда УПП в Черкаській області, яка посіла перше місце.

Вітаємо наших патрульних з перемогами! Бажаємо наснаги, нових перемог та незламності духу! Такі заходи стають яскравою ініціативою, спрямованою на популяризацію фізичної активності та здорового способу життя серед громадян.
 
Всім спорт!