У Рівному патрульні попіклувалися про дідуся, що загубився

Буденна робота поліцейського — щодень нова людська історія, яка часто зачіпає до глибини душі.

Учора до поліції звернулася рівнянка, яка помітила на вулиці Миколи Карнаухова старенького дідуся. Зі слів заявниці, чоловік погано бачить та не пам’ятає адресу проживання.

Патрульні Олексій Удод та Владислав Островський оперативно виїхали за вказаною адресою та знайшли того самого дідуся. Виявилося, що 90-річний чоловік вийшов до магазину по хліб, проте мав проблеми із зором та пам’яттю, тож доки йшов — заблукав. Його помітила небайдужа перехожа, яка і викликала поліцію.

Дідусь розповів патрульним, що переїхав до Рівного з Сєвєродонецька після наступу окупантів. У його поважному віці це вже друга війна, про яку він не може говорити без сліз.

На щастя, історія закінчилася добре: у кишені куртки чоловіка був папірець з його особистими даними та адресою проживання. Вдома його чекали рідні, які вже почали хвилюватися через тривалу відсутність дідуся.

Ми також дякуємо за небайдужість рівнянам і знаємо, що Україна точно переможе, а кожен українець зможе повернутися до рідних міст, вільних від окупантів.