Патрульні повернули додому маленьку дівчинку, яка загубилася у Чернігові

Вихідними один з екіпажів патрульної поліції отримав повідомлення, що на вулиці Всіхсвятській перехожий виявив дитину віком близько чотирьох років, де її батьки вона не знала.

Прибувши на місце, інспектори зустріли заявника, який розповів, що звернув увагу на маленьку дівчинку, яка перебігала проїжджу частину. Зрозумівши, що нікого з дорослих поряд немає, чоловік зателефонував до поліції.

Доки поліцейські спілкувалися із заявником, на лінію 102 надійшло повідомлення, що загубилася дитина — мати шукає 3-річну доньку. Охоронці порядку зв’язалися із жінкою телефоном, уточнили прикмети, виявилося, що знайда і є тією, кого розшукують.

За словами матері, дочка гуляла на вулиці з бабусею. Якоїсь миті жінка втратила онуку з поля зору. Дитину одразу почали шукати, одночасно повідомили до поліції. Про подію патрульні повідомили до ювенальної поліції.

На щастя, ця історія закінчилася добре — дівчинку швидко знайшли, вона не постраждала й не травмувалася. Переважно це завдяки спостережливості й не байдужості чернігівця, який звернувся до поліції.

Вкотре звертаємося до батьків — будьте відповідальними! Безпека дітей — ваш обов’язок.