Білоцерківські патрульні спільно з рятувальниками допомогли літній жінці

Днями на лінію 102 звернулася стурбована заявниця, яка повідомила про те, що її сусідка не виходить три дні з квартири. Жінка була занепокоєна, що з подругою щось не так.

Швидко прибувши на вулицю Василя Симоненка, патрульні Алла Фролова та Дмитро Мельніченко опитали мешканців поверху та з’ясували, що у квартирі проживає самотня літня жінка, яка раніше повідомляла, що останнім часом почувається зле. Інспектори спробували відчинити двері оселі, проте нічого не виходило.

Оскільки існувала загроза життю та здоров’ю людини, охоронці порядку викликали рятувальників, які відчинили двері та впустили до квартири поліцейських та заявницю.

Патрульні обстежили приміщення та виявили, що на газовій плиті був відкритий газ та стояла згоріла каструля, а на підлозі лежала громадянка, яка була притомна, але самостійно не могла рухатись. Отож, поліцейські перекрили газ, відчинили вікна та надали домедичну допомогу.

На місце прибули лікарі, яким патрульні допомогли транспортувати постраждалу до карети швидкої медичної допомоги. Громадянку ушпиталили.

Дякуємо спеціальним службам та уважній заявниці за злагоджені дії у порятунку людини.