Службові автомобілі від поліції Республіки Польща офіційно презентували управлінню патрульної поліції Львівської області Департаменту патрульної поліції

“Ми маємо підтримку з першого дня від Республіки Польща. Ми вдячні вам за це. Усі служби своєю героїчною працею у боротьбі з нашим спільним ворогом проявили героїзм, витримку, вірність присязі. Кожен громадянин нашої держави має відчувати, що ми кожного захистимо. Перемога настане, але попереду дуже багато роботи. Вірю, що ми незабаром відсвяткуємо перемогу разом з нашими міжнародними партнерами, разом з нашими братами з Польщі”, — наголосив на зустрічі міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

“Це наш обов’язок допомогти Україні матеріально. Ви можете на нас сподіватися завжди. Ми творимо нову історію наших народів. Ми знаємо, що немає вільної Польщі без вільної України”, — заявив міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський під час офіційного візиту до України.

А голова поліції Польщі Ярослав Шимчик під час офіційної передачі службових автомобілів зазначив, що ще кілька днів тому ці автомобілі їздили у кольорах Польщі, а вже сьогодні — у кольорах України. А також додав, що вони завжди підтримували і будуть підтримувати український народ та дбатимуть про їхню безпеку.

Дякуємо усім, хто долучився до організації цієї допомоги.