Завдяки повідомленню небайдужого громадянина херсонські патрульні склали протокол на водія напідпитку, який пропонував хабар

Сьогодні, близько 2-ї години ночі, на лінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка, який був стурбований тим, що водій Kia Optima перебуваючи в алкогольному сп‘янінні намагається від‘їхати від закладу, що на вулиці 49-ї Гвардійської Дивізії. Також зі слів громадянина, керманич виїхав на площу, чим пошкодив зелені насадження.

Інспектори негайно вирушили за вказаною адресою, де виявили вказаний Kia та водія поряд. Під час спілкування з чоловіком, патрульні дійсно помітили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння.

Охоронці порядку запропонували містянину пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту Драгер, на що він погодився та під час перевірки почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду за уникнення сплати штрафу. Поліцейські попередили його про кримінальну відповідальність, однак водій продовжував наполягати на своєму. Прилад показав 2.31 проміле, що майже в 11 разів перевищує норму.

Тож на 51-річного керманича Kia Optima патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Дякуємо небайдужому громадянину. Разом зробимо наше місто безпечніше.