“Допоможіть, мене хочуть вбити!”, — з такими словами на лінію 102 нещодавно звернувся херсонець

Охоронник автомобільної стоянки повідомив, що невідомий у стані алкогольного сп’яніння погрожує пістолетом та сказав, що вбив свою співмешканку. Патрульні негайно вирушили на вулицю Патона, де перебував заявник.

Побачивши поліцейських, ймовірний зловмисник дістав предмет, схожий на зброю та перезарядив його на очах у патрульних. Чоловік пручався та висловлювався нецензурною лайкою у бік інспекторів й громадян.

Охоронці порядку оперативно затримали та роззброїли чоловіка.

У цей час інший екіпаж патрульних вирушив за адресою проживання містянина, аби перевірити стан його співмешканки. На щастя, повідомлення про вбивство було хибним і жінка була не ушкодженою. Громадянка розповіла, що чоловік здійснив кілька пострілів з пістолета в квартирі. Інспектори дійсно виявили три гільзи біля вхідних дверей.

Поліцейські склали на зловмисника протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та винесли постанову за ч. 1 ст. 178 (Поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.
На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин події. Виявлену зброю та набої до неї вилучили для проведення експертизи.