Сумські патрульні оперативно затримали ймовірного грабіжника

Днями на лінію 102 надійшло повідомлення про грабіж. На проспекті Тараса Шевченка невідомий чоловік зайшов до приміщення салону краси, де відкрито заволодів трьома мобільними телефонами, гаманцями з документами та грошовими коштами. Заявниця спершу намагалася наздогнати його самостійно, та невідомий швидко побіг у напрямку парку.

За 10 хвилин, відпрацьовуючи прилеглу територію, на вулиці Троїцькій, екіпаж патрульних виявив чоловіка, схожого за описом. Він стояв на тротуарі та квапливо перекладав речі в рюкзакові.

Під час поверхневої перевірки у 32-річного громадянина патрульні виявили мобільні телефони, про викрадення яких і йшлося у зверненні. У рюкзаку інспектори побачили ще й ноутбук, електроінструмент та викрутки до нього, а також ще кілька телефонів. До слова, про викрадення саме цих речей патрульні майже відразу ж отримали ще одне повідомлення від сумчанина.

Для з’ясування обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Наразі за цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 (Грабіж) ККУ.