“Зробіть крок назад!”: у Краматорську патрульні переконали жінку не стрибати з сьомого поверху

https://www.facebook.com/kramslovpolice/videos/865958904045258

“На коробці кондиціонера, на 7 поверсі багатоповерхівки, стоїть жінка, яка має намір кинутися вниз”, — повідомив схвильований мешканець будинку та попросив допомоги поліції. Подія трапилася на бульварі Краматорському.
За лічені хвилини патрульні Олександр Горянський та Дарина Семібратова були вже на місці виклику.

Дарина почала спілкуватися з жінкою, щоб відмовити від непоправного, а Олександр намагався потрапити до помешкання. Сусіди зорієнтували його з номером необхідної квартири.
П’ятнадцять хвилин знадобилося патрульній, щоб відмовити жінку від необдуманого кроку і переконати повернутися в оселю.

“Я бачила, що вона мене чує, але зворотного зв’язку не спостерігала. Було помітно, що доки розмовляю з нею, вона відходить назад. Щойно роблю паузу — знов підходить на край. Тож я намагалася постійно підтримувати розмову і переконувати, що будь-які труднощі можна здолати. Якоїсь миті жінка опанувала себе та повернулася у квартиру”, — розповіла про подію того дня Дарина Семібратова.

Поліцейські піднялися на сьомий поверх. Двері у квартиру відчинила мати, яка була в сусідній кімнаті та навіть не підозрювала, що відбувається поряд з її донькою.
Врятовану передали медикам, які ушпиталили її.

Дякуємо небайдужому громадянину за вчасний виклик поліції, а патрульним Олександру Горянському та Дарині Семібратовій за врятоване життя!