Криворізькі патрульні виявили чоловіків з, імовірно, наркотиками

Учора, патрулюючи в Довгинцівський район, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування з водієм інспектори встановили, що 44-річний водій позбавлений права керування транспортним засобом.

Патрульні помітили, що пасажир автомобіля ВАЗ нервує, тому провели поверхневу перевірку, під час якої виявили 11 трубочок із речовиною кристалічного походження, схожу на наркотичну.

На водія авто ВАЗ інспектори склали адміністративні матеріали: протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння), постанову за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Невдовзі в Центрально-Міському районі поблизу гаражного кооперативу на вулиці Пушкіна патрульні звернули увагу на підозрілого чоловіка, який спробував уникнути зустрічі з охоронцями порядку.

Криворіжця зупинили, перевірили на наявність забороненого та виявили у нього 20 сліп-пакетів із речовиною рослинного походження.

В обох випадках на місця подій викликали слідчих районних управлінь.