Тернопільські патрульні затримали громадянина, який, імовірно, завдав тілесні ушкодження чоловіку

Сьогодні, близько 2-ї години ночі, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці К. Савури невідомі особи вчиняють бійку.

Оперативно прибувши на місце події, інспектори виявили закривавленого чоловіка з відкритими колото-різаними ранами на обличчі та руках. Патрульні, не гаючи часу, надали 34-річному потерпілому домедичну допомогу та викликали “швидку”.

Як розповів чоловік поліцейським, між ним та незнайомцем виник конфлікт, під час якого останній завдав йому ножові поранення й побіг у невідомому напрямку.

Інспектори, дізнавшись прикмети нападника, передали інформацію колегам та розпочали обстеження прилеглих територій.

За декілька хвилин патрульні виявили схожого за описом чоловіка, який, помітивши охоронців порядку, почав тікати. Поліцейські наздогнали та затримали тернополянина, який, як з’ясувалося, неодноразово мав проблеми із законом. Окрім того, намагаючись втекти від інспекторів, чоловік скинув із себе кофту, у кишені якої було руків’я від ножа із плямами бурого кольору.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин події та надання правової кваліфікації діям затриманого.