Патрульні зупинили ще один випадок домашнього насильства

На жаль, більшість українців все ще вважають, що сімейні конфлікти необхідно вирішувати за зачиненими дверима, без допомоги правоохоронних органів, соціальних служб та інших спеціалістів.
Але мовчання не допомагає розв’язувати такі проблеми й з часом стає все гірше.

До тернопільських патрульних звернулась схвильована жінка та повідомила, що її чоловік вчиняє над нею та дитиною домашнє насильство, а також не випускає їх із помешкання та б’є.

На місці події поліцейські почули крики з квартири, але ніхто не відчиняв. Через двері заявниця повідомила, що чоловік продовжує чинити домашнє насильство, зачинив двері й не дає їх відчинити.

Отримавши дозвіл від жінки, патрульні вибили вхідні двері та зайшли до квартири. Згідно зі статтею 45 ЗУ “Про Національну поліцію” до чоловіка застосували кайданки, доставили його до поліцейського відділку та склали відповідні адміністративні матеріали.

Про такі випадки не можна мовчати. Пам’ятайте, виховання дитини в умовах насильства в родині призводить до появи нових поколінь, схильних до жорстокості й насильства.

Не залишайтесь з проблемою домашнього насильства сам на сам, повідомляйте про випадки домашнього насильства на службу 102.