20 метрів над водою: у Краматорську патрульні врятували жінку, яка хотіла стрибнути з мосту в річку

https://www.facebook.com/kramslovpolice/videos/2689588134660499/

Вечір 8 липня. Їдучи додому після роботи, патрульна Анна Буняк та її знайома Наталя на мосту, що через річку Казенний Торець, побачили жінку, яка саме перелазила через огорожу мосту. Обома ногами вона стала на балку і лише однією рукою трималася за поручні.

Жінка плакала, була вкрай знервована та говорила, що не хоче жити. Декілька десятків метрів над глибокою річкою, мокрі й слизькі після дощу перила тільки погіршували ситуацію.

Поліцейській вдалося підійти ближче до жінки та взяти її за руку.

“Твоє життя найдорожче і я твою руку не відпущу. Ніяка проблема не варта твого життя”, – говорила з жінкою патрульна Анна, поки Наталя викликала допомогу.

П’ятнадцять хвилин вони вмовляли громадянку не робити хибного кроку, але марно: та кричала, пручалася та намагалася вирватися.

На щастя, повз саме проїжджав екіпаж патрульних роти ТОР.

Євген Літвінов, Владислав Федонюк та Денис Рижик поспішили на допомогу. Спочатку спробували витягнути жінку мотузкою, але виходило.

Анна та Наталя й далі намагалися відмовити відчайдушну жінку стрибати, а ТОРівці, підібравши момент, рвучко перетягнули її на міст у безпечне місце.

Звести рахунки з життям жінка намагалася через сімейні складнощі.

До прибуття швидкої поліцейські заспокоювали її та не давали знову перелізти на той бік мосту. Також на місце прибули син та подруга постраждалої. Надалі врятовану шпиталізували.