У Тернополі нетверезий винуватець ДТП пропонував патурльним хабаря

Нетверезий винуватець автопригоди, аби уникнути відповідальності, запропонував інспекторам неправомірну вигоду27 лютого, близько 16 години, екіпаж патрульних отримав виклик про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих, яка трапилася на вулиці Тарнавського.Прибувши за вказаною адресою, з’ясувалося, що водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з припаркованим транспортним засобом Subaru Outback. Окрім того, спілкуючись з водієм Daewoo, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти освідування на місці події, 32-річний чоловік погодився. Результат проходження огляду – 1, 49 проміле, що практично у 8 разів перевищує допустиму норму.Надалі, під час складання адміністративних матеріалів, чоловік намагався «вирішити питання» та запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Інспектори неодноразово наголошували та попереджали водія про кримінальну відповідальність за такі дії, але останній продовжував наполягати. Після чого, не знайшовши іншого виходу з ситуації, чоловік вирішив залишити гроші в службовому автомобілі.На місце події поліцейські одразу ж викликали слідчо-оперативну групу та склали на водія протоколи за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані) і за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП).Відомості щодо події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).#ternopilpolice

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Четвер, 28 лютого 2019 р.

Водій авто Daewoo Lanos сів за кермо нетверезим, вчинив ДТП, а потім не вигадав нічого іншого, як запропонувати патрульним неправомірну вигоду — 2 тисячі гривень, аби інспектори не притягували його до відповідальності.

Подія сталася вчора ввечері. Екіпаж патрульних отримав виклик про ДТП без потерпілих, яка трапилася на вулиці Тарнавського.

Чоловік за кермом Daewoo Lanos не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з припаркованим авто Subaru. Спілкуючись з винуватцем ДТП, поліцейські помітили у нього ознаки сп’яніння. Водій погодив пройти перевірку на стан сп’яніння на місці. Прилад “Драгер” показав 1, 49 проміле алкоголю, що практично у 8 разів перевищує допустиму норму.

Надалі, під час складання адміністративних матеріалів, чоловік порушник “вирішити питання” з патрульними та запропонував їм неправомірну вигоду.

Інспектори неодноразово наголошували та попереджали водія про кримінальну відповідальність за такі дії, але останній продовжував наполягати. Після чого, не знайшовши іншого виходу з ситуації, чоловік залишив гроші в службовому автомобілі.

На місце події поліцейські одразу ж викликали слідчо-оперативну групу та склали на водія протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування в нетверезому стані) і за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) КУпАП . Надалі у справі розбиратимуться слідчі.