Ми там, де потрібні 

 
Днями у Тернополі патрульні надавали допомогу громадянам.
 
Патрулюючи на проспекті Злуки, поліцейські помітили на узбіччі чоловіка та скупчення людей біля нього. Патрульні Віталій Назаров та Іван Гавриленко з’ясували, що чоловік йшов вулицею та враз йому стало зле. Поліцейські привели чоловіка до тями та викликали на місце швидку медичну допомогу. Громадянин насилу зміг повідомити місце проживання та розповів, що відчуває біль у грудях, оскільки нещодавно переніс операцію на серці. Тож інспектори викликали швидку та спілкувалися з громадянином, контролюючи його стан до приїзду медиків.
 
А на вулиці Об’їзній, патрульні звернули увагу на транспортний засіб ВАЗ, який стояв на краю проїзної частини. Інспектори Ярослав Дончевський та Євген Водяний одразу запідозрили, що кермувальнику, ймовірно, раптово стало зле, тому миттєво підбігли до автомобіля. Напарники на місце викликали швидку й почали надавати допомогу. Інспектори контролювали стан чоловіка до прибуття медиків. Надалі громадянина ушпиталили.
 
Дякуємо колегам за службу. А всім іншим нагадуємо: побачили людину в скрутному становищі — не проходьте повз! Викличте на допомогу спеціальні служби.