Нові тренери наставників готові передавати свої знання та досвід

 
Сьогодні завершився десятиденний тренінг для 23 досвідчених патрульних із різних куточків країни з підготовки тренерів програми “Наставник”.
 
Мета такого тренінгу — вдосконалення методів підготовки та роботи наставників, а також впровадження кращого міжнародного досвіду з організації процесу наставництва.
 
Наразі програма “Наставник” працює в усіх територіальних (відокремлених) підрозділах ДПП. Понад тисяча патрульних, які пройшли стажування з досвідченим наставником, уже допущені до самостійного несення служби.
 
“Ми наближаємося до нашої основної мети, щоб кожен патрульний поліцейський, який випустився з академії отримав свого наставника і пройшов курс наставництва і відповідно отримав свою дорогу в поліцейське життя”, — привітав наставників перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.
 
Також тренерів наставників привітали наші друзі і партнери — директор Регіонального Програмного офісу ICITAP в Україні Майкл Холл та старший радник із правоохоронних питань відділу правоохоронних питань Посольства США Оді Холловей.
 
Дякуємо за постійну підтримку і співпрацю нашим партнерам ICITAP, U.S. Department of State: Bureau of Intl Narcotics & Law Enforcement (INL).
 
Працюємо далі.