Не замовчуй, не виправдовуй, не толеруй!

У Києві, Борисполі, Хмельницькому, Сумах, Білій Церкві, Кременчуці, Івано-Франківську, Тернополі, Запоріжжі, Житомирі, Одесі, Дніпрі, Миколаєві, Кривому Розі, Кропивницькому, Чернівцях, Черкасах, Луцьку, Рівному та Полтаві ми долучилися до заходів, присвячених акції “16 днів проти насильства”.

У містах інспектори провели вуличні акції спільно з представниками громадських організацій, аби підвищити обізнаність населення з питань запобігання насильству та жорсткого поводження з дітьми, адже його прояви руйнують гармонію і злагоду в родині та спричиняють серйозні проблеми в сім’ї.

Інспектори відділів зв’язків із громадськістю розповідали перехожим про форми та види домашнього насильства. Окрім цього, патрульні роздавали громадянам інформаційні листівки, що інформують куди необхідно звернутись за допомогою, у разі, якщо вони стали очевидцем або учасником домашнього насильства.

Насильство не повинно залишатися за зачиненими дверима, на перший погляд, безпечного дому. Аб’юзери не зупиняються після щирого каяття, а продовжують вчиняти насильство.

Закликаємо вас не мовчати. Пам’ятайте, що ми завжди зможемо прийти на допомогу!