Технічна несправність автомобіля може стати причиною виникнення небезпечних ситуацій на дорозі

Перед виїздом водій повинен ретельно перевірити стан автомобіля та завжди мати з собою інструменти, щоб своєчасно усунути несправності транспортного засобу. Але все ж трапляються випадки, коли водій не в змозі самостійно усунути несправність. У таких випадках, на допомогу керманичам приходять патрульні.

Київська область
Учора, близько 20-ї години, на лінію 102 зателефонував чоловік. Заявник повідомив, що йому довелося здійснити вимушену зупинку на 35 км автодороги Київ — Чоп, оскільки колесо його автівки пошкодилось. Також чоловік додав, що має запасне колесо, однак він не може самостійно його підкачати. Тому попросив про допомогу поліцейських.

На місце події прибув екіпаж патрульних села Чайки. Лишати транспортний засіб на автодорозі в темну пору доби — це небезпека для всіх учасників дорожнього руху, тож інспектори допомогли водію впоратись зі складнощами. На найближчому АЗС патрульні підкачали колесо заявника та повернули його керманичу, що дало змогу продовжити рух.

Тернопіль
Учора, близько 12- ї години, під час патрулювання на вулиці Львівській, інспектори Михайло Круцько та Оксана Лопян помітили на узбіччі автомобіль з увімкненою аварійною сигналізацією. Поліцейські зʼясували, що керманич пробив колесо в автівці, а щоб замінити його — потрібна допомога.

Охоронці порядку, не зволікаючи, допомогли замінити колесо, аби водій зміг продовжити рух. Чоловік був безмежно вдячний патрульним, що допомогли у скрутну хвилину.

Ми на варті та щохвилини готові прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Потрапили в біду, чи стали очевидцем того, що комусь необхідна допомога поліцейських — телефонуйте на лінію 102 або 112 (м. Київ та Київська область).