Патрульні, що перебувають в зоні бойових дій, отримали нагороди

“Дякую вам за вашу бойову роботу, за службу. Ви досвідчені бійці, які допомагають Силам оборони працювати на нашу загальну Перемогу!”, — Євгеній Жуков

До Дня захисників і захисниць України начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков нагородив найкращих патрульних, що воюють у підрозділі “Хижак” в зоні бойових дій.

Головний патрульний країни вручив поліцейським бойових підрозділів Департаменту почесні нагрудні знаки Головнокомандувача ЗСУ “Срібний хрест”, “Золотий хрест”, “Хрест хоробрих”, “За збережене життя”, відомчі заохочувальні відзнаки МВС, Національної поліції України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Служби Зовнішньої Розвідки України та чергові спеціальні звання.

Патрульні бойових підрозділів — справжній приклад мужності, незламності, сміливості, героїзму та патріотизму. Пліч-о-пліч з Силами оборони вони виконують найскладніші бойові завдання і разом виборюють кожний метр нашої країни.

Дякуємо кожному та кожній, хто відважно бореться зі злом, береже наш спокій та дарує віру в незалежне та вільне майбутнє!

Тримаємо фронт і зміцнюємо тил.