“Тихою невтомною працею…” — патрульні, що беруть участь у бойових діях, отримали заслужені нагороди за свою безумовну службу нашому народові

Щодня вони ставлять свої життя на ваги війни за нашу незалежність силою та безстрашністю на своїх обличчях.

Захисники та захисниці бойового підрозділу “Хижак” Департаменту патрульної поліції втілюють справжній патріотизм, ніколи не зупиняються перед небезпекою.

Їхня відвага та мужність вражають і заслуговують на найвищу похвалу від усіх нас. Вони — справжні Герої, що одночасно з Силами оборони стоять на передовій у боротьбі з окупантами. Їхня вірність Присязі і самовідданість своїй країні — непохитні, їхній вибір — занадто очевидний, щоб ми розказували про це ще більше!

Сьогодні начальник Департаменту патрульної поліції генерал Євгеній Жуков нагородив патрульних у зоні бойових дій.

Зокрема вручив почесні нагрудні знаки Головнокомандувача ЗСУ “Срібний хрест”, “Золотий хрест”, “Хрест хоробрих”, “За збережене життя” відомчі заохочувальні відзнаки Національної поліції України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Служби Зовнішньої Розвідки України.

Відзначаючи тих, хто щодня ставить свої життя на карту, аби забезпечувати цілісність держави та нашу незалежність, ми висловлюємо глибоку повагу та вдячність. Нехай героїчні дії цих відважних наших колег будуть завжди прикладом для всіх у прагненні до справедливості та захисту нашої країни.

Дякуємо за службу та самовідданість!

Слава Україні!