Спільними зусиллями спеціальних служб продовжуємо рятувати безпорадних громадян

Сьогодні, близько 9-ї години, тернопільські поліцейські отримали повідомлення від небайдужої заявниці. Жінка повідомила, що її 81-річна сусідка не відчиняє двері та не виходить на зв’язок протягом останніх 2-х тижнів.

Патрульні Михайло Круцько та Олеся Слюсарчук вирушили за вказаною адресою. Охоронці порядку підійшли до квартири та намагалися зв’язатися з громадянкою через зачинені двері, проте не отримали відповіді.

Після цього інспектори намагалися проникнути до квартири, але з’ясувалося, що двері зачинені зсередини. Патрульні негайно викликали рятувальників на допомогу та повідомили про подію медиків.

За кілька хвилин на місце прибули рятувальники, які допомогли патрульним проникнути всередину квартири через вікно на другому поверсі.

У квартирі поліцейські знайшли знесилену громадянку, яка ледь могла говорити. Інспектори напоїли бабусю водою та допомогли медикам транспортувати її до карети швидкої допомоги. Лікарі жінку ушпиталили.

Дякуємо за злагоджені дії та співпрацю спеціальним службам.

Друзі, піклуйтесь про своїх літніх родичів та дбайте про їхню безпеку. Бережіть себе й своїх рідних, а у разі потреби телефонуйте на лінію 102.