Пожежа у квартирі: завдяки оперативності та злагодженим діям тернопільських патрульних вдалось запобігти можливій трагедії

https://www.facebook.com/patrolpolice.gov.ua/videos/3122484204676331

Сьогодні, близько 4-ї години ранку, на лінію 102 надійшло повідомлення про ймовірне проникнення до житла на вулиці Вільховій. Стурбована заявниця повідомила, що чує з кухні дивні звуки та, ймовірно, туди проникли невідомі особи.

Одразу декілька екіпажів швидко вирушили за вказаною адресою. Та прибувши на місце події, інспектори відчули запах диму з квартири заявниці. Двері помешкання відчинив її чоловік. Поліцейські зайшли у квартиру та оперативно оцінили ситуацію: у кухні сталося загоряння побутових відходів. Тріск тління й спантеличив 29-річну жінку, тому скрізь сон їй здалося, що там хтось є.

Патрульні Володимир Шманько та Микола Струхляк локалізували осередок загоряння самотужки. А інспектори Степан Адам’як, Наталя Сеньків та Лілія Березовська вивели на двір постраждалих, де передали медикам, аби перевірити стан здоров’я.

Поліцейські викликали на місце події працівників ДСНС, які потурбувались про те, щоб пожежа не перекинулась далі та не мала наслідки.
Дякуємо патрульним за миттєву реакцію та допомогу.