Патрульні Рубіжного допомогли повернутись додому літній жінці

Сьогодні у Рубіжному до патрульних надійшов виклик про виявлення жінки. Мешканці багатоповерхового будинку на вулиці Визволителів скаржились на те, що до квартир стукає невідома жінка та проситься погрітися.

У під’їзді патрульні виявили змерзлу літню жінку, одягнену у домашній одяг і зовсім не за погодою. Громадянка не пам’ятала, де вона мешкає та як опинилась у під’їзді. Ніхто з місцевих мешканців жінку не впізнав.

Інспектори посадили змерзлу жінку до службового автомобіля, аби та хоч трохи зігрілась. Вже за кілька хвилин розмови з патрульними громадянка пригадала адресу, за якою вона проживає.

Патрульні вирішили перевірити цю інформацію та під’їхавши до вказаного будинку, побачили молоду дівчину, яка виходила з під’їзду. Коли дівчина побачила жінку у поліцейському авто, розплакалася та кинулася до неї.

Як з’ясувалось, 72-річна громадянка — її бабуся, яка проживає одна. Вчора онуки провідували бабусю й з нею все було добре. А сьогодні не виявили її вдома та намагались розшукати її власними силами.

Патрульні передали жінку онучці, яка пообіцяла пильніше стежити за бабусею.

Друзі, будьте уважними до своїх рідних, особливо до людей літнього віку та дітей. Не будьте байдужими, не проходьте повз людей, яким, можливо, необхідна допомога. У разі потреби телефонуйте 102.