Одеські патрульні оперативно відшукали та повернули батькам сина

Учора о 23.45 до патрульних звернулися стурбовані батьки й повідомили про зникнення їхньої дитини на вулиці Героїв Крут. Вони розповіли охоронцям порядку, що їхній 15-річний син повернувся з навчання, залишив дома записку, де зазначив, що ночуватиме в друга, і перестав виходити на зв’язок. Також батько хлопця повідомив, що напередодні у них з дитиною стався конфлікт. Спершу заявники намагались самостійно відшукати дитину, проте все було марно.

Патрульні розпитали в батьків, у що міг бути одягнений хлопець, та зафіксували його прикмети, а також з’ясували можливі місця перебування дитини. Розпочати пошукові заходи інспектори вирішили з гуртожитку навчального закладу хлопця. Охоронці порядку опитали адміністрацію гуртожитку та його мешканців. Відтак вже за кілька хвилин виявили дитину в одній з кімнат закладу.

Патрульні повідомили батькам, що знайшли їхню дитину живою і неушкодженою. Хлопця доставили до відділення поліції та передали працівникам ювенальної превенції, які працюватимуть з родиною.

Друзі, пам’ятайте, що турбота та підтримка ваших дітей — запорука добрих сімейних стосунків. Частіше спілкуйтеся з дітьми, цікавтесь їхнім життям та відповідально ставтесь до виконання батьківських обов’язків.