Закарпатські патрульні виявили осіб, які заволоділи коштами чоловіка

Учора, близько 5-ї години, на лінію 102 зателефонував громадянин і повідомив, що четверо чоловіків та жінка, погрожуючи фізичною розправою, змусили віддати його 700 гривень. Після цього кривдники сіли в автомобіля ВАЗ і поїхали у напрямку вулиці Університетської. Окрім того, громадянин описав їх зовнішній вигляд та автівку, якою вони пересувалися.

Інспектори передали транспортний засіб в орієнтування та стали на пошуки. Згодом на вулиці Університетській один з екіпажів виявив розшукуваний автомобіль і зупинив його. П’ятьох громадян, які були в салоні, заявник одразу впізнав.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчих, які надалі займатимуться цією справою.

Окрім того, перевіряючи документи, патрульні з’ясували, що керманич автомобіля ВАЗ позбавлений права керування. Спілкуючись із водієм, інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге за рік) та ч. 4 ст. 126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП.