Незаконно заволодів автомобілем — патрульні Дніпра виявили ймовірного зловмисника

Учора ввечері, близько 18-ї години, до поліції зателефонувала схвильована жінка і повідомила, що її знайомий, погрожуючи розправою, забрав автомобіль Daewoo Matis й поїхав у невідомому напрямку.

Патрульні оперативно прибули до заявниці. Жінка розповіла, що її знайомий попросив в неї допомоги — підвезти його до батьків. Громадянка погодилася. Але коли чоловік сів до авто, то став погрожувати, відібрав ключі, змусив вийти з транспортного засобу, а сам поїхав геть.

Поліцейські виявили чоловіка, схожого за описом, на проспекті Героїв та затримали його. Неподалік інспектори розшукали і авто заявниці.
На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Під час поверхневої перевірки у 32-річного громадянина виявили ключі від транспортного засобу та сліп-пакет із речовиною, схожою на наркотичну.

Також охоронці порядку помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували освідування. Прилад “Драгер” показав результат — 1,96 проміле алкоголю в крові. На чоловіка склали протокол за керування у стані сп’яніння та постанову за керування транспортним засобом, не маючи такого права.

Громадянина доставили до відділку поліції. Його затримано в порядку ст. 208 КПК.