У Сумах патрульні розшукали літнього чоловіка, що загубився

“Будь ласка, допоможіть розшукати мого чоловіка”, — з таким повідомленням звернулася до поліції стривожена сумчанка.

Жінка повідомила, що вийшла зі своїм 85-літнім чоловіком на прогулянку. Проте якоїсь миті він відійшов, і вона втратила його з поля зору. Спершу звісно намагалася знайти його самотужки, проте дарма. Потім вирішила піти додому з надією, що він туди дійшов першим. Однак і вдома його не було. Жінка почала неабияк хвилюватися, бо на вулиці холодно, а чоловік має проблеми зі здоров’ям — часом втрачає пам’ять і перестає орієнтуватися в просторі. Тож надія була лише на допомогу поліцейських.

Патрульні, які прибули на виклик, спершу заспокоїли жінку, потому розпитали, у що був одягнений чоловік та попросили показати його фото. Отримавши детальний опис, інспектори одразу ж передали орієнтування іншим екіпажам. За пів години охоронці порядку побачили дідуся у кашкеті, як з орієнтування. Підійшовши ближче, патрульні зрозуміли, що саме його і шукають. Чоловік був розгублений, свого імені та адреси проживання згадати не міг.

Тож патрульні відвезли його додому та передали рідним. Заявниця щиро подякувала інспекторам за оперативність і допомогу.

Друзі, будьте уважними до своїх рідних, особливо до людей літнього віку та дітей. Не будьте байдужими, не проходьте повз людей, яким, можливо, необхідна допомога. У разі потреби телефонуйте 102.