111 пакунків з, ймовірно, наркотиками виявили запорізькі патрульні

Учора в Комунарському районі увагу інспекторів привернув підозрілий чоловік у лісосмузі. Побачивши патрульних, громадянин щось кинув на землю, пригорнув листям та різко рушив до автівки таксі, яка стояла неподалік. Охоронці порядку зупинили 23-річного чоловіка й, повернувшись до місця, де він копирсався, помітили пакунок із великою кількістю згортків в ізострічці. Чоловік помітно нервував та не зміг пояснити походження згортків.

Перевіривши його за базою даних Національної поліції, патрульні встановили, що чоловіка вже затримували за таке порушення.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу на задньому сидінні інспектори виявили сумку, яка зі слів таксиста належить пасажиру, в ній був ще один пакунок зі згортками.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу для надання правової кваліфікації діям затриманого. Загалом у чоловіка вилучили 111 згортків із речовинами, схожими на наркотичні.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадуємо, що працює чат-бот DrugHunters створений для оперативного реагування патрульною поліцією на наркозлочини. Тож будьте свідомими і небайдужими, якщо помітили імовірні закладки чи закладників повідомляйте в чат-бот: https://t.me/drughunters_ukraine_bot