Два врятовані життя — результат вчасного повідомлення небайдужих громадян та злагоджених дій столичних патрульних і медиків

Увечері 21 листопада на лінію 102 надійшов виклик про те, що на Столичному шосе між вагонами лежить людина. Екіпаж патрульних одразу кинувся на допомогу.

Оскільки громадянин перебував під потягом, медики не могли до нього дістатися.

Інспектори швидко евакуювали чоловіка з-під потяга в безпечне місце, де його змогли оглянути лікарі.

Надалі потерпілого ушпиталили. Для подальшого з’ясовування обставини події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції.

Інший випадок трапився минулої ночі, на вулиці Сергія Колоса, де життя людини вдалось зберегти завдяки оперативності патрульних та небайдужості громадян.

До охоронців порядку, які саме завершували виклик, звернувся небайдужий чоловік та повідомив, що неподалік на землі лежить людина без ознак життя.

Поліцейські негайно вирушили на місце події. Оглянувши чоловіка, інспектори виявили у нього слабкий пульс. Патрульні викликали медиків й тим часом почали надавати громадянину домедичну допомогу: зафіксували чоловіка у боковому положенні та звільнили дихальні шляхи.

Після прибуття медиків, інспектори допомогли перенести чоловіка до карети швидкої та супроводили до лікарні.
Тепер життю громадянина нічого не загрожує.

Дякуємо інспекторам Дмитру Горбаню, Ельдару Халілову, Аліні Пархоменко та Віталію Данильчуку за злагоджені, оперативні дії та врятовані життя.