У Дніпрі патрульні оперативно виявили зловмисника, який пограбував 10-річного хлопчика

Вчора близько 16-ї години спецлінії 102 зателефонувала жінка і повідомила, що у її 10-річного сина невідомий вихопив телефон та побіг.

Патрульні прибули до заявниці та поспілкувалися з хлопчиком. Той розповів, що сидів на лавці біля одного з будинків на вулиці Шолохова і переглядав відео, коли зненацька телефон вихопив з рук невідомий та побіг вбік Донецького шосе. Хлопчик надав прикмети зловмисника. За допомогою спеціальної програми поліцейські з’ясували, що телефон може бути на трамвайній зупинці.

Патрульні оперативно попрямували до вказаної локації. Там вони побачили громадянина, схожого за прикметами, на ймовірного грабіжника, який сідав у трамвай. Інспектори зупинили транспортний засіб та попросили вказану особу вийти.

Під час поверхневої перевірки у 22-річного громадянина за поясом штанів виявили мобільний хлопчика. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Як з’ясувалося, чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Його доставили до відділку поліції.