Патрульні оперативно розшукали та затримали чоловіка, який, ймовірно, причетний до скоєння розбійного нападу у Сумах

Учора близько 13-ї години патрульні отримали повідомлення про розбійний напад на вулиці Кооперативній. З’ясувалося, що до кредитної організації зайшов невідомий чоловік з ножем в руках. Він наказав працівниці лягти на підлогу, після чого забрав з каси понад 11 тисяч гривень та втік у невідомому напрямку.

У місті одразу ввели спеціальну поліцейську операцію, а прикмети злочинця передали всім екіпажам патрульних поліцейських. Згодом, на вулиці Білопільський шлях, інспектори зупинили маршрутний транспортний засіб. Перевіряючи пасажирів, охоронці порядку виявили схожого за прикметами чоловіка. Громадянин навіть намагався замаскуватися – зняв футболку та одягнув навиворіт маску. Під час поверхневої перевірки в 37-річного мешканця Сумського району були виявлені викрадені кошти та ніж.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Наразі за цим фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) ККУ. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.