Луцькі патрульні зробили сюрприз 4-річній прихильниці поліції

Із маленькою Варварою патрульні познайомилися на Театральному майдані у День захисту дітей. Вона розповіла, що любить патрульну поліцію, без будь-якого страху підійшла до нашого ТОРівця і обняла своїми тендітними ручками. А потім захотіла зробити фото у бронежилеті й сказала мамі “хочу вдягнутися в поліцію”.

Волинським патрульним дуже запам’яталася дівчинка, а невдовзі постало питання із вибором нового банера поблизу управління. Звичайно, з дозволу мами дівчинки, вони розмістили фото саме з Варварою. І домовилися зробити дівчинці сюрприз.

Учора патрульні із відділу зв’язків з громадськістю зустрілися з дівчинкою біля банера та провели екскурсію в управлінні. Маленька лучанка не стримувала емоцій, допитливо розглядала службові автомобілі, корисні подарунки від патрульних та спілкувалася із поліцейськими. Також дівчинка зізналася, що мріє стати поліцейською, аби робити місто кращим та виявляти правопорушників.

Патрульних потішило, що Варвара у свої 4 роки знає чимало правил дорожнього руху, слухається батьків та має багато цікавих захоплень.
Дякуємо батькам дівчинки за гарне виховання та підтримку патрульної поліції.