Бориспільські патрульні вилучили посвідчення водія у керманича, який розігнав своє авто до 192 км/год та проігнорував вимогу поліцейського про зупинку

Учора на 58 км автодороги Київ — Харків, що біля села Бзів, екіпаж патрульних здійснював контроль та фіксацію швидкісного режиму приладом TruCAM.

Близько 12-ї години інспектори зафіксували, що водій авто Volvo XC90 рухається автодорогою зі швидкістю 192 км/год, перевищуючи допустиму на 82 км/год. Сигнали вимоги про зупинку, що подавали поліцейські, водій проігнорував та рушив далі. Патрульні відразу повідомили дані авто порушника патрульним на стаціонарному посту та рушили за ним слідом.

Водію не вдалось втекти та уникнути відповідальності — на стаціонарному посту “Березань”, що на 77 км автодороги Київ — Харків, інспектори зупинили позашляховик.

Як результат, 44-річний водій отримав від охоронців порядку протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 50 км) КУпАП. Додатково, патрульні вилучили у керманича-правопорушника посвідчення водія.

Друзі, дотримання швидкісного режиму — це запорука безпеки для всіх учасників дорожнього руху! Не ризикуйте даремно!